Pentuja

PENTUJA odotettavissa 2019 / suunnitteilla kevät 2020

PENTUJA odotettavissa 2019 vko:lla 43
”Martan” & ”Harry´n pentue varmistettiin eläinlääkärin vast.otolla 16.09.2019 klo 8.30 , toki olen Martan käytöksestä hieman uskaltanut enteillä, että pentuja on mahdollisesti syntymässä …….. ja näkyihän ensimmäisessä ultrassa selvästi 2 pientä pennunalkua. Sitten viikon päästä käytiin uusinta ultrassa varmistamassa olisiko pentuja enemmän ja ainakin 1:den ell. sai enemmän toki toivoisin 1-2 pentua enemmän mutta se on kasvattajan toive , kun Martta on synnyttänyt niin sitten tiedämme montako pentuja on, tärkeintä on kuitenkin, että niin emä kuin syntyvät pennut ovat terveitä elinkelpoisia määrä ei todellakaan ole se tärkein vaan kuten edellä totesin terveet elinkelpoiset pennut. Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 43 ja päivämäärien olessa 23 – 25.10.2019 eli näiden päivien aikana Martan & Harryn pennut syntyvät .

”Martta” pääkuva ja kokokuva
INT & FI & EE & NO & LV & LT CH Grey Coats Rosetta Stone  HD B-B , ED 0-0 terv.silmät .

Martta on myöskin MY Dog DNA testattu /  EIC Normaali , PCD Normaali , Hemofilia A Normaali , DM;SOD1A Normaali , MDR1-mutaatio Normaali . Eli nämä ovat Rodussa tunnetut perinnölliset sairaudet

Martan vanhemmat

i. FI& EE& LVCH & LVV-14 Grey Coats Only Good News A/A ,1/0 , terv.silmät

e.FICH Show Me´s Talk Of The Town A/A , 0/0 terv. silmät (USA tuonti )

”Harry”

Blockhead´s Harry Potter HD A-A , ED 0-0 , terv. silmät , *EIC + / kantaja mutta kantajuus ei poista jalostuksesta, vaan kahta kantajaa ei saa yhdistää toisen osapuolen tulee ehdottomasti olla EIC -TERVE (tutkitusti) Harry´la on myöskin ERI- näyttely tuloksia , mutta nykyisin lyhyessä turkissa.

*EIC- tutkitaan verinäytteenä ja jalostukseen suuniteilla olevat Vanhaenglaninlammaskoirat tulisi tutkia ennen astuttamista ,ettei kahta kantajaa yhdistä .

Harryn vanhemmat

i.FI&RU&BY&HU&RUJCH&ROCH&DEJCH&FICH Reata´s Oli HD A-A ED0-0 , terv.silmät (own.home RUS)

e.CIB CH& FI&DK&SE&EE&LT&BALTCH&LVVCH&PMV-11&PMJV-11&Riga´sW-18&VV-18 Qubic`s Almost A Dream HD C/B 0/0,terv. silmät ( USA:n tuonti)