Pentuja

PENTUJA odotettavissa 2019 / suunnitteilla kevät 2020

PENTUJA odotettavissa 2019 vko:lla 43


”Martan” & ”Harry´n pentue varmistettiin eläinlääkärin vast.otolla 16.09.2019 klo 8.30 , toki olen Martan käytöksestä hieman uskaltanut enteillä, että pentuja on mahdollisesti syntymässä …….. ja näkyihän ultrassa selvästi 2 pennun alkiota kuin viikon päästä käydään uusinta ultrassa varmistamassa olisiko jopa muutama enemmän ? Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 43 .

”Martta” pääkuva ja kokokuva
INT & FI & EE & NO & LV & LT CH Grey Coats Rosetta Stone  HD B-B , ED 0-0 terv.silmät .

Martta on myöskin MY Dog DNA testattu /  EIC Normaali , PCD Normaali , Hemofilia A Normaali , DM;SOD1A Normaali , MDR1-mutaatio Normaali . Eli nämä ovat Rodussa tunnetut perinnölliset sairaudet

”Harry”

Blockhead´s Harry Potter HD A-A , ED 0-0 , terv. silmät , *EIC + / kantaja mutta kantajuus ei poista jalostuksesta, vaan kahta kantajaa ei saa yhdistää toisen osapuolen tulee ehdottomasti olla EIC -TERVE (tutkitusti) Harry´la on myöskin näyttely tuloksia , mutta nykyisin lyhyessä turkissa.

*EIC- tutkitaan verinäytteenä ja jalostukseen suuniteilla olevat Vanhaenglaninlammaskoirat tulisi tutkia ennen astuttamista ,ettei kahta kantajaa yhdistä .