Old English sheepdogs since 1984 - Suomen Kennelliiton myöntämä Vuolasvirtapalkinto #449 vuonna 2000
Näyttelyt ja uutiset vuodelle 2019
Tänään on keskiviikko 20.3.2019


National Dog Show 12-13.01.2019 Tarto , Estonia 15.01.2019
Kuvaus
kuva / foto: Jenni Niittylä

Viro Tarton National Dog Show .12-13.01.2019 OES´s 2 + 2
Tuomari / Judge 12.1.2019 George Kostopoulos , Creece ja Tuomari /Judge 13.1.2019 Joyca O´Connor ,
Ireland

Isot KIITOKSET Päiville olit järjestänyt matkakamme kaikin puolin onnistuneesti ajaen autoa mennen tullen kuin myöskin Jennille isot kiitokset "Tatun" esittämisestä molempina päivinä kehässä kuin kaikesta muutakin avustasi olen todella iloinen . Kiitos teille molemmille kuin " Lily "veteraanille jaksoi viellä leikkiä "Tatu" kanssa .

"Tatu" BALTJW-18 & EEJCH & LVJCH &RIGA´S WINNER-18 Grey Coats Thief Of My Heart (Intermediate Class) oli molempina päivinä BM & BOS harmi vain cac x 2 jäi saamatta koska Virossa on sääntö ettei cac´a voi vast. ottaa vasta ,kun koira on täyttnyt 2 vuotta .Isot hali - Onnittelut meidän Tatulle .
Suurkiitokset Päiville ja Jennille mukavasta matka kuin näyttelyseurasta Jennille extrakiitos "Tatun" esittämisestä kuin avustamisesta koko reissun aikana . Parhaat Onnittelut Päivi´le ja "Lily´le " ollen molempina päivinä lampureiden BOB kuin veteraani BOB ja poimittiin 6 joukkoon ryhmä kehässä 12.01 eli lauantaina , Isosti Onnea !

"Veera" FI & RU CH Blueshire´s Canadian Lady s.04.08.2008 - k.08.01.2019 päivitetty 09.01.2019
Kuvaus
"Veera" Lempeää matkaa koira enkeleiden luokse .

Olen tuskista vapaa ja mukana tuulen,
saan kulkea rajalla ajattomuuden.
Olen kimallus tähden, olen pilven lento,
olen kasteisen aamun pisara hento.
En ole poissa vaan luoksenne saavun,
mukana jokaisen nousevan aamun
ja jokaisen tummuvan illan myötä
toivotan teille hyvää yötä.
( Vuokko Laatia )

Suru ja ikävä helpottaa aikanaan mutta "Veera" pysyy sydämessä .

Ulla , Aimo ja GC-kennelin lampurit


**************************************************************************************************************************
"Veera" nukkui pois luotamme illalla 8 päivä tammikuuta 2019 . Tämän päivän aamuna näimme ettei Veera ollut enää samassa voinnissa kuin edellisenä päinä, olin ajannut uudella koneella Veeran turkin lyhyeksi marraskuun lopulla (2018 ) myöskin vatsan puolelta , kokeilen usein narttu koirieni nisän seudut ja Veeralla ei tuntunut mitään erikoista nisissä kaikki olivat tasaisen pehmeät , sitten joulun alla huomasin, että 2 nisässä oli kasvannaiset toisessa isompi toisessa pieni ja muuten Veera voi hyvin . Tämän jälkeen tarkkailu meni päivittäiseksi ja joulun lähestyessä oli tullut yksi lisää Veera joi runsaasti ja virtsasi isoja määriä , samaan aikaan oli myöskin juoksuaika ( normaali aika ja vuoto) Meidän elämä oli muutenkin mennyt "sekaisin " Moby " ja "Bono" sairastuivat noin kuukauden välein ja molemmat matkasivat koira enkeleiksi näin meillä ei ollut toista vaihtoehtoa valittavana. Veeran vointi ja kunto pysyi entisellään aina eiliseen aamuun eli 8 päivään . Soitin varasin aikaa omalle eläinlääkärille kaikki varsinaiset päiväajat olivat kaikki varattu mutta saimme päivystys ajan illaksi .Tilanne Veeran kohdalla pysyi aika stabiilina mutta näki ,että nyt on jotain pahasti menossa , Ajoimme klo 17 jälkeen Imatralle jossa Veera tutkittiin joka ainoassa 10:sä nisässä oli kasvain samoin maksa /munuaiset . Veera on täyttänyt elokuussa -18 10 vuotta joten 10 nisän poisto + maksa munuaisiin levinnyt olivat ne jonka vuoksi emme edes miettineet suurta leikkausta vaihtoehdoksi ja ennuste ei olisi ollut lupaava. Näin tein päätöksen Veera saa nukkua rahallisesti ikiuneen , ell. diagnoosi: Utare kasvaimet levinneet , maksa, munuaiset.
Olemme eläneet Vanhaenglanninlammaskoirien kanssa yhtäjaksoisesti yli 35 vuotta ja koskaan aikaisemmin emme ole joutuneet luopumaan kuukauden ja viikon sisällä kolmesta lampuristamme Moby ,Bono ja(Bonon emä) Veera . Suru on suuri mutta surusta huolimatta elämän täytyy jatkua onhan meillä kotona "Mape" ja kolme Mapen jälki polvea "Elsa" & "Martta" samasta pentueesta ja "Tatu" jonka isä on Moby .

C.I.B & FI & DK & EE & LV & LT & RU CH & BALTCH & JV-11 GREY COATS OLD GOOD LOVIN 02.01.2019
Kuvaus
C.I.B & FI & DK & EE & LV & LT & RU CH & BALTCH & JV-11
GREY COATS OLD GOOD LOVIN
s.20.11.2010 - k.02.01.2019

”Bono” nukkui ikiuneen eläinlääkärin luona vakavan sairauden (sisäelin syöpä) murtamana.
Surumme on suuri mutta alla oleva värssy kuvaa hyvin sitä mitä Bono olisi toivonut meiltä
muistosanoiksi, Kiitollisena, kun saimme pitää sinut näinkin kauan luonamme , Bono olit ja tulet aina olemaan muistoissa ”elämämme lampurina ”
Ulla , Aimo ja kotikennelin OES- väki

Jos tulisin joskus sairaaksi,
väsyneeksi ja heikoksi,
jos kipu untani häiritsisi,
tee se silloin, ystäväni.

Älä anna surunkaan estää,
yritä minun vuokseni kestää
ystävyytemme raskain koetus,
jäähän meille rakkaus, luottamus,
joka kesti monta yhteistä vuotta.
Miksi pelkäämme tulevaa suotta?
Kärsimystä et minulle halua,
autathan pääsemään tuskasta.
Ymmärrän syvän surusi,
tuntuu lopulliselta lähtöni.
Älä silti ole lohduton,
menen sinne, missä hyvä on.
Pysythän luonani, vieressäin,
loppuun asti lähelläin.
Se teko on oikean ystävän,
rakastavan ja ymmärtävän.

Eve Kuismin (suomennos)

Webpage by Ari Rusakko